Milletvekili Aday Adayı Selçuk Yalçın; “Genel Başkanımızın arkasındayız” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Milletvekili Aday Adayı Selçuk Yalçın; “Genel Başkanımızın arkasındayız”

Bu haber 27 Mart 2023 - 7:56 'de eklendi.
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Selçuk Yalçın, Afşin Haber’e Yeniden Refah Partisinin Cumhur İttifakına katılımını değerlendirdi. Yalçın, 30 Maddelik önerimizin kabul edilmesi bizi memnun etmiştir. Biz Genel Başkanımızın arkasındayız dedi.
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Selçuk Yalçın, Kamuoyunu Bilgilendirmeye yönelik yapılan açıklamada, Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur ittifakına katılmasını iyi görenlerde oldu kötü görenlerde,İttifaka katılacaktı diyenlerde oldu Olumsuz tepki verenlerde. Mücahit ERBAKAN, Olgun biri babasının oğlu, iyi yaptı diyenlerde oldu,Yeniden Refah Cumhur İttifakına girmekten vazgeçti Erbakan hocamın kemikleri sızladı,babasına ihanet etti, yazıklar olsun gibi tepkiler de verildi, verilmeye de devam ediliyor diyerek, Biz onları gözardı ediyoruz, görüşlerini gözden geçirmelerini temenni ediyoruz dedi.
Biz Yeniden Refah Partisi ailesi olarak dava arkadaşlarımızla beraber çıktığımız bu yolda asla nefsi istek ve arzularımızı düşünmedik,milletimizin nasıl daha refah içerisinde yaşayabileceğini dert edindik diyen Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Selçuk Yalçın, Yanlışları hep söyledik ,söylemeye de devam edeceğiz. Diğer bloğun seçimi kazanması halinde sağ kesimin bize ne gözle bakacağı belli, hiçte iyi bir gözle bakmazlardı.Terör bağlantılı, özerklik planlı,ülkemizin dış ve iç projelerine karşı olan anlayışla, terör bağlantılı kişilerin serbest bırakılması gibi bir çok isteklere hizmet etmektense milletimiz için hayırlı gördüğümüz safta yer almak bizim için bir sorumluluktur dedi.
Karabağı özgürleştiren, İHA, SİHA yapan, Ayasofya’yı açan anlayışla bir olmak diğer bloğa göre bizim için en iyisidir diyen Yalçın, Yeniden refah partisinin ittifaka girmemiz için sunmuş olduğumuz Milletimiz için hayırlı olan 30 maddenin kabulü bizleri ziyadesiyle ile memnun etmiştir. En gözde ve şahane bayanları sizler için listeledik. Bu ülkemiz ve milletimiz adına bir zaferdir. Hemde imzalı mühürlü anlaşmaya vardığımız maddeler ile Lgbt dernekleri kapatılacak, ailelere zulüm olan 6284 sayılı yasa gibi bir çok maddeyi içeren bu anlaşma vatana millete hayırlı olsun inşallah. Lidere sadakat düsturumuzdur, Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Biz genel başkanımızın her zaman yanındayız dedi.