

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, biz dizi ziyaretler de bulunmak üzere Afşin’e geldi. Çayır, beraberinde ki heyetle Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Canlı Yayında soruları cevaplandırdı.
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’a, Genel Başkan Yardımcısı Nida Gçnen,MYK Üyesi Ecevit Kavak,Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli,Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Akkurt,Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen,Afşin İlçe Başkanı Ahmet Tatlı ve Parti üyeleri katıldı.
Merkez Yayın Grubunun Yayın ve Faaliyet alanlarını gezen Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtladı.
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak üzere bölgeye geldiklerini belirten Çayır, Deprem Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ben Afşinliyim. Bu topraklarda büyüdüm. Hemşehrilerimizden hemşehrisine sahip çıkmalarını istiyorum. Milli Yol Partisi olarak Afşin’de hem Ecevit Kavak hem de Ahmet Tatlı Başkanlarımla çalışmalar yapıyoruz. Eğer bizler doğru yolda isek vatandaşlarımız bizi sahiplensinler. Yanlış yolda isek de uyarsınlar. Hemşehrilerimizi Partimize destek olmaya çağırıyoruz dedi.
Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.




