Reklam
Reklam
BIST 100
14.978,83 0,41%
DOLAR
45,2454 0,07%
EURO
53,3065 0,31%
GRAM ALTIN
6.890,52 1,04%
FAİZ
40,70 -0,85%
GÜMÜŞ GRAM
117,71 4,64%
BITCOIN
80.864,00 -0,68%
GBP/TRY
61,6711 0,27%
EUR/USD
1,1767 0,16%
BRENT
98,11 -3,12%
ÇEYREK ALTIN
11.266,00 1,04%
Kahramanmaraş Açık
Kahramanmaraş hava durumu
20 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Mustafa Ceceli, Fuar Akşamını Şenliğe Çevirdi.

Mustafa Ceceli, Fuar Akşamını Şenliğe Çevirdi.

Reklam

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alan Mustafa Ceceli, en sevilen parçalarını Kahramanmaraşlı müzikseverler için seslendirdi. Geniş repertuvarı, samimi sohbeti ve enerjisiyle gönülleri fetheden Mustafa Ceceli, fuar tarihine damga vuran konserlerden birine imza attı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı müzik dolu bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Cumartesi akşamı KAFUM’da sahne alarak binlerce müziksevere unutulmaz anlar yaşattı. Alana akın eden hayranlarıyla buluşan Ceceli, sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuvarıyla dinleyicilere adeta müzik ziyafeti sundu. “Salıncak”, “Rüzgar”, “Leyla Mecnun”, “Öptüm Nefesinden”, “Bedel”, “Rastgele”, “Maşallah” ve “İlle de Aşk” gibi hit parçalarını seslendiren sanatçı, performansıyla büyük beğeni topladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ceceli, konserin finalinde hareketli oyun havalarıyla tempoyu doruğa çıkardı. KAFUM’u adeta bir şenlik alanına çeviren sanatçıya, vatandaşlar hem coşkulu alkışlarıyla hem de halaylarla eşlik etti. Kahramanmaraşlı müzikseverler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek KAFUM’u dev bir koroya dönüştürdü. Geniş repertuvarı, samimi sohbeti ve enerjisiyle gönülleri fetheden Mustafa Ceceli, fuar tarihine damga vuran konserlerden birine imza attı.

“Kahramanmaraş’ın Gönlümde Ayrı Bir Yeri Var”

Konser öncesinde açıklamalarda bulunan Mustafa Ceceli, Kahramanmaraş’a olan sevgisini dile getirdi. Sanatçı, “Daha önce de Kahramanmaraş’a birkaç defa gelmiştim. 6 Şubat depremleri tabi bizleri çok üzdü. Kahramanmaraş’ı ve civar şehirleri yıkan bu deprem bizleri de çok yaraladı. Ancak şimdi toparlandığını görmek mutluluk verici. Bugün birkaç yeri görmek nasip oldu ve toparlandığına şahit oldum. Tabi Kahramanmaraş deyince aklımıza gastronomisi de geliyor. Bugün o lezzetleri bir kez daha tatma imkânım oldu. Özellikle dondurmaya bayılıyorum. Kahramanmaraş’ın gönlümde her zaman ayrı bir yeri var. Bugün de bu konserde Kahramanmaraşlılar için şarkılarımızı söyleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

default

default

default

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?