Serik Kaymakamı Şahin,Kahramanmaraşlı Hemşehrileriyle buluştu. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Serik Kaymakamı Şahin,Kahramanmaraşlı Hemşehrileriyle buluştu.

Bu haber 12 Aralık 2022 - 6:32 'de eklendi.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetimi ve üyeleri Serik Kaymakamımız Cemal ŞAHİN ile kahvaltıda buluştu.

Programa Dernek Yönetiminden Hilmi Bilici’nin Dernek tanıtımı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu ile başlandı. Yapılan sunumda “Derneğin 2014 yılında kurulduğu, Derneğin amacının; Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz ve tüm yöre insanları arasında herhangi bir fikri, siyasi, bölgesel ve etnik ayrım gözetmeksizin kültürel, sosyal ve eğitsel münasebetlerin oluşumunu geliştirmek olduğu vurgulandı. Her yıl yapılan eğitsel, kültürel ve sportif faaliyetlerde Serik halkının kendilerini yalnız bırakmadığı” vurgulandı.

Kahvaltıda söz alan Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız; “bundan sonra da hemşerilerimizin fikri, sosyal ve ekonomik gelişmesine yardım etmek, gençliğinde gencin, yaşlılığında ihtiyarın, hastalıkta, sağlıkta, düğününde cenazesinde kısacası her zaman hemşerilerimizin ve onların dostlarının yanında olmak, tüm meseleleri ile sahip çıkmak, desteklemek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kendisinin de Kahramanmaraşlı olduğunu hatırlatan Serik Kaymakamı Cemal Şahin, “Dernekçiliğin bir gönül işi olduğunu, hemşerileriyle böyle bir kahvaltıda buluşmaktan çok memnun kaldığını” ifade etti.

Sayın Kaymakamımız Cemal Şahin; “Dernekler sivil toplum kuruluşlarının bir üyesidir. Bu anlamda da toplumda çok önemli görevler ifa ederler. Buradaki oluşum da Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin bir araya gelebilecekleri, hasret giderecekleri, dayanışma ortamı yaratacakları bir dernek oluyor. Size naçizane tavsiyem her konuda birbirinize her zaman yardımcı olmanız. Benim de yapabileceğim bir konu olursa yardımcı olmaya hazırım” dedi.

Konuşmaların ardından davetliler kahvaltı eşliğinde muhabbet ederek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Buluşma anısına toplu fotoğraf çekildikten sonra, Kahramanmaraşlı hemşeriler birbirlerini tanıtarak, kaynaşma içerisinde sohbet ile birlikteliklerini sergilediler. Sıva ustasından, öğretmenine, polisinden iş adamına kadar kahvaltıya katılan Kahramanmaraşlılar diğer derneklere örnek teşkil eden bir tanışma ve kaynaşma buluşması gerçekleştirdiler.

Dernek yönetiminin yapılacak etkinlikler ile ilgili istişaresinin ardından program sona erdi.