Reklam
Reklam
BIST 100
14.442,56 0,92%
DOLAR
45,1812 -0,01%
EURO
53,2051 0,32%
GRAM ALTIN
6.703,28 -0,19%
FAİZ
41,22 0,76%
GÜMÜŞ GRAM
109,52 2,16%
BITCOIN
78.321,00 0,58%
GBP/TRY
61,4110 -0,19%
EUR/USD
1,1721 -0,09%
BRENT
108,17 -2,02%
ÇEYREK ALTIN
10.959,86 -0,19%
Kahramanmaraş Parçalı Az Bulutlu
Kahramanmaraş hava durumu
12 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Reklam

Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Yılın ilk toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılının ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri de yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Ocak ayı meclis toplantısında 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Denetim Komisyonu üye seçiminin de yapıldığı toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

 

Toplantımızın Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “2023 yılının ilk Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Meclis üyelerimizle birlikte gündem maddelerini istişare ederek karara bağladık. Denetim Komisyonu üyelerimizin seçimini gerçekleştirdik. Toplantıya katılım sağlayan meclis üyelerimize teşekkür ediyor, alınan kararların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?