Afşin Milli Yol Partisinden Kurultaya Davet. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Afşin Milli Yol Partisinden Kurultaya Davet.

Bu haber 21 Ekim 2022 - 6:52 'de eklendi.

Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanlığı, 30 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Kurultaya tüm vatandaşlarımızı davet etti.

AFŞİN HABER’e ziyarette bulunan Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanı Eyüp Söyler, 30 Ekim 2022 tarihinde 1. Olağan Büyük Kurultayımıza partili partisiz tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Kurultay için Ankara’ya gitmek isteyen hemşehrilerimiz için 29 Ekim günü akşam saat 22:00 de parti binası önünden araç kaldırılacaktır dedi.

Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanı Eyüp Söyler şu açıklamalarda bulundu;

“14 Aralık 2021 tarihinde 189 kişilik bir kurucular kurulu  ile kurulan, MİLLİ YOL PARTİSİ ” MAKAM SEVDASI İÇİN DEĞİL VATAN SEVDASI İÇİN ”    şiarıyla  yola çıkmış , avamın tabiriyle bir avuç insan diye küçümsenen, Şehit Genel Başkanımız Merhum Muhsin YAZICIOĞLU’nun davasına sahip çıkan o dava adamları , Kuruluşunun üzerinden 10 ay gibi kısa bir süre geçmesine ragmen, gecesini gündüzüne katarak, etinden ,tırnağından fedakarlık yaparak,Türkiye genelinde teşkilatlanmalarını tamamlamış ve  MİLLİ YOL PARTİSİNİ Büyük konreye Kurultaya hazırlamışlardır

             Partimizin 30 Ekim 2022 Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılacak olan 1.Olagan Kurultayına, Partili ve Partisiz davamıza gönül veren tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

             Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanlığı olarak, Kurultayımız için 29.Ekim.2022 Cumartesi günü saat: 22.00. da parti binamız önünden  araç kaldırılacaktır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur. “