Afşin’de Türk Tasavvuf Müziği Konserine yoğun ilgi. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Afşin Şehir Merkezinde tek başına İsrail’i protesto etti.

ASAYİŞ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinde Öğrenciler “Kadına Şiddete Hayır” dedi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinli Öğrenciler Roman Kahramanlarına hayat verdi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin Şifa MTAL Öğrencilerinden Çanakkale’de Şehitlerimize ziyaret!

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin’de Türk Tasavvuf Müziği Konserine yoğun ilgi.

Bu haber 03 Nisan 2024 - 9:06 'de eklendi.

Afşin Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından Tasavvuf Müziği Konseri düzenlendi. Dün akşam saat 21:30 da başlayan etkinlik Ashab-ı Kehf Camii Şerifi altında bulunan Afşin Şehir Kütüphanesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılım ise yoğun oldu.

Programa Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç,Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut,Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ashab-ı Kehf Camii Şerifi Derneği Başkanı Nusret Karataş, Değerli dostlar. Hayat sevinçlerle hüzünlerle devam ediyor. Asrın felaketini yaşadık ama hayat devam ediyor.Yaşamımıza bir anlam bir değer katmamız lazım. Bu da kültürel etkinliklerle ancak mümkün olur. Sanatsal,kültürel ve edebi faaliyetler bir şekilde hayatımızda yer almalı diye düşünüyorum. Faaliyetsiz hayat yavan olur,monoton olur. İlçemizde ki eksiklikleri giderme bağlamında gönüllü arkadaşlarımızla birlikte böyle bir çalışmaya girdik. Amatör bir çalışma da olsa günlerce aylarca çalışmalar yaptık. Bizler çok beğendik. Umarım sizler de beğenirsiniz. Bu Kütüphanemizden etkinlikler eksik olmayacak. Önümüzde ki aylarda yine etkinlikler yapacağız. Zaten bu Kütüphanenin yapılma amacı da bu. Sizleri ekibimizin eserleriyle baş başa bırakıyoruz dedi.

Program da Afşin Tasavvuf Müziği Topluluğunun hazırladığı birbirinden güzel eserler icra edildi.