AFŞİNDER’de Cumartesi Buluşmaları yeniden başladı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

AFŞİNDER’de Cumartesi Buluşmaları yeniden başladı.

Bu haber 05 Eylül 2023 - 6:22 'de eklendi.

İstanbul’da hizmet veren Afşin Eshab-ı Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER)’in Florya’da bulunan Dernek merkezinin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasının ardından uzun süren yer arayışı nihayet son buldu. AFŞİNDER yeni Dernek Merkezini Küçükçekmece’de E5 Yanyol, Florya Metrobüs durağı yanına taşıdı. Dernek Merkezinin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte CCumartesi Buluşmaları da yeniden hayata geçti.

Her hafta Cumartesi akşamları İstanbul’un dört bir yanından gelen hemşehrilerimizle Dernekte gerçekleşen Buluşmalarda hem hayati konuların ele alındığı sohbetler gerçekleştiriliyor,hem de Dernek faaliyetlerine ilişkin kararlar alınıyor.

İstanbul’da faaliyet gösteren 21 Dernek Başkanının da zaman zaman katıldığı AFŞİNDER Cumartesi Buluşmalarına sadece yetişkinlerin değil gençlerin ve çocukların da ilgi göstermesi sevindiriyor.

Dernekten Burs alarak görevine başlayan isimlerin de bu Buluşmalara katılım sağlaması Derneğin geleceğine yönelik ümitler ortaya koyarken Buluşma sonunda yöremize has yapılan ikramlar da etkinliğe katılan hemşehrilerimizin hem gözünü hem gönlünü doyuruyor.

AFŞİN HABER’e Cumartesi Buluşmalarını değerlendiren AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç, Uzun süredir yer arayışımız vardı. Çok şükür yeni adresimizde Dernek olarak yeniden güzel hizmetler yapmaya başladık. Dernek üyelerimizin yoğun teveccühleri ve İstanbul’da faaliyet gösteren Derneklerimizin Başkanlarının katılımlarıyla Cumartesi Buluşmalarına da yeniden başladık. Hemşehrilerimiz bu etkinliklerde hem hasret gideriyor hem de hayati öneme sahip konularda ehil isimlerden sohbet ortamında yeni bilgiler ediniyor. Etkinliğimize yetişkinlerin yanı sıra gençlerimizin ve çocuklarımızın hatta bayanların da katılım sağlaması bizleri sevindiriyor.Cumartesi Buluşmalarına emek veren katkı sunan herkese teşekkür ediyor, hemşehrilerimizi programlarımıza bekliyoruz dedi.