Afşin’in tek İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin’in tek İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı başvurusunu yaptı.

Bu haber 25 Mart 2023 - 6:48 'de eklendi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlere yönelik çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Afşin İlçemizden tek aday hemşehrimiz Mustafa Böke, İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Böke,başvurusunu yaptı.

İYİ Parti Afşin İlçe Başkanlığının çeşitli kademelerinde görev yapan Böke ailesinin bir ferdi  olarak, Kahramanmaraş halkımıza Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında hizmet vermek istiyorum diyen İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mustafa Böke, Afşin Haber’e yaptığı açıklamada, Afşin İlçemizden kıymetli büyüklerimizinde destek ve dualarını da alarak bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım. Afşin’de Annem Belgin Böke, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanlığını yürütmekte. Ağabeyim Uğur Böke, Afşin İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak devam etmekte, Babam İhsan Böke ise Afşin İYİ Parti üyeliği ile partimize hizmet etmektedir dedi.

Afşin’den İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yapan tek isim olduğunu belirten İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mustafa Böke, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde daha güzel bir Ülke için ve daha güzel bir Kahramanmaraş için çalışacağım dedi.

Kurucu ilçe Başkanımız Adem Yıldız’ın deprem dolayısıyla, “Ben gücümü memleketim için harcayacağım aday adaylığından çekiliyorum” açıklaması sonrası kendisi ile görüşüp uygun olacağını düşünerek bu vesileyle Ben de Partimizin üyesi olarak 14 Mayısta yapılacak olan 28. Dönem Genel Seçimlerinde Afşinli olarak Kahramanmaraş İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım diyen Böke, Afşin’imize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Mustafa Böke Kimdir?

12.06.1999 tarihinde Kahramanmaraş’’ın Afşin ilçesi Kabaağaç mahallesi Akçırı mezrasında dünyaya geldi.

İlk ve ortaokul öğrenimini Kabaağaç ilköğretim okulunda tamamladı.Lise mezunudur. 2013-2018 yılları arasında Futbolda Türkiye’nin belirli Kulüplerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor, Ankaragücü, Adana Demirspor gibi kulüplerde kendimi gösterme şansı bulup sonrasında sağlık sorunları nedeniyle son verme kararı aldı. 

Afşin’de Annesi Belgin Böke, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanlığını yürütmekte olup, Ağabeyi Uğur Böke, Afşin İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmakta,Babası İhsan Böke ise Afşin İYİ Parti üyeliği ile partiye hizmet etmektedir.

Hayırlı olsun.