Afşinli Gurbetçi, her yıl geldiği Memleketinde hemşehri buluşmasını devam ettiriyor. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinli Gurbetçi, her yıl geldiği Memleketinde hemşehri buluşmasını devam ettiriyor.

Bu haber 30 Aralık 2023 - 8:39 'de eklendi.

Afşinli olup Almanya’da ikamet eden ve her yıl memleketine ziyarete gelen Hüsnü Çelik, bu sene de geleneği devam ettirerek hemşehri buluşması gerçekleştirdi.

Hilalkent’de ikamet eden ve geçtiğimiz yıllarda düzenlediği hemşehri buluşmasında Hilalkent’in ortasına Dev Türk Bayrağı diken hemşehrimiz Hüsnü Çelik, bu sene de geldiği memleketinde evinde MHP Afşin İlçe Teşkilatını misafir etti.

Önce ki gün gerçekleşen etkinlikte hemşehri buluşmasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan, MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Ömer Kalender, MHP Afşin İlçe Başkan Vekili Ahmet Yıldız, KAÇEP Başkanı Neslihan Özdemir Kızılay ve davetliler katıldı.

Etkinlikte konuşan MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan,Hüsnü bey Teşkilatımızın çok değerli bir üyesi. Kendisi yurtdışında yaşıyor. Her yıl geldiğinde bu şekilde istişare toplantıları ve ziyaretler düzenliyor. Partimize de teşrif ettiler. Ailesi ile birlikte davamıza gönül vermiş bir insan. Bu güzel etkinlik için kendisine çok teşekkür ediyorum dedi.

Etkinliğe ilişkin konuşan Hüsnü Çelik, Her yıl olduğu gibi bu sene de memleketimize gelmek nasip oldu. Bugün de değerli misafirlerimiz var. MHP Afşin İlçe Başkanı ve ekibi misafirimiz. Bugün ikramlarımız eşliğinde komşularımızla ve misafirlerimizle bir araya gelelim ve istişareler yapalım,sohbet edelim dedik. Hepsine de davetimize icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum dedi.

Etkinlik ikramlarla sona erdi.