Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk’ten Teşekkür ve Veda mesajı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Afşin SYO Hemşireler Haftası/Uzay Hemşireliği Konferansı düzenlendi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SAĞLIK, YAŞAM

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk’ten Teşekkür ve Veda mesajı.

Bu haber 05 Şubat 2024 - 9:23 'de eklendi.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından 31 Mart Yerel Yönetimler seçimlerinde Afşin Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Halil Öztürk’ten bir Teşekkür ve Veda mesajı geldi. Tek Amacım gövdemi taşın altına sokarak her Afşinlinin gönlüne girerek teveccühünü kazanarak her kesimin sevdiği bir Belediye Başkanı olarak  her köşesinin hizmetçiliğini yapmaktı diyen Öztürk, mesajında şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Afşinli Hemşehrilerim.

31 Mart 2024 de yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Afşin halkına daha iyi bir hizmet vermek amacıyla 34 yıllık eğitim serüvenime son vererek 1 Aralık 2023 tarihinde Afşin Belediye başkanlığı aday adaylığı için görevimden  istifa etmiştim.  Amacım herhangi bir hırs, kapris, gurur, bencillik işgüzarlık kaynaklı talep değildi. Tek Amacım gövdemi taşın altına sokarak her Afşinlinin gönlüne girerek teveccühünü kazanarak her kesimin sevdiği bir Belediye Başkanı olarak  her köşesinin hizmetçiliğini yapmaktı. Hep Rabbimden hayırlısını istedim.

Diğer Afşin sevdalısı olan aday adaylarıyla tanıştım. Yeni bir siyasi çevre edindim.  Aday olma sevdasıyla çalışmalara başlayarak kendimizi projelerimizle halka tanıtmaya ve anlatmaya başladık. Bu süreç içerisinde bana desteklerini esirgemeyen tanıyan tanımayan eş dost akraba ve Afşin halkına özellikle öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Ayrıca Adalet ve kalkınma Partisi Merkez Teşkilatı, Milletvekillerimiz ve İlçe ve İl teşkilatımıza da teşekkür ediyorum. Bunun bir hizmet aşkıyla başlayan bayrak değişimi yarışı olduğunu özümde yaşadım.

Bugün itibariyle Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı olarak Afşin’in değerli ve sevilen simalarından İş adamı Koray KIRAÇ beyefendi gösterilmiştir. Kendisini çıktığı bu kutlu yolda tebrik ediyor, daima yanında olacağımızı ifade ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu aday adaylığı sürecinde yapmış olduğumuz seçim kampanyasında halkımıza sevgimizi saygımızı sunarak kendimizi ve amacımızı ifade etmeye çalıştık. Kimseyi kırmamaya üzmemeye son derece özen gösterdik. Bu süreç içerisinde gerek boş bulunarak gerekse yanlışlıkla ağzımızdan çıkan sözler olmuşsa kendimize ait olduğunu bildirir herkesten özür dilerim. Haklarını helal etsinler.

Ayrıca yaklaşık iki dönemdir Afşin Belediye Başkanlığı yapmış olan kardeşim Başkanım Mehmet Fatih GÜVEN’ede yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Hepsinin bir Afşin sevdalısı olduğunu düşündüğüm diğer Belediye Başkan adaylarına da çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun hoşça kalın. Teşekkürler Afşin.