Av.Mevlide Nur Kalay Afşin’de Hukuk Bürosu açtı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Av.Mevlide Nur Kalay Afşin’de Hukuk Bürosu açtı.

Bu haber 08 Ekim 2022 - 14:53 'de eklendi.

Hemşehrimiz Mevlide Nur Kalay, Okulunu bitirdikten sonra başladığı Avukatlık stajının ardından İlçemize gelerek Hukuk Bürosu açtı.

A.Nazım Kaynak Bulvarı Afşinbey İlkokulu karşısında bulunan ZEKA Yapı Market üstünde Hukuk Bürosunu açan ve hizmet vermeye başlayan Avukat Mevlide Nur Kalay’ı ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Öncelikle kişisel özelliklerimi düşündüğümde iletişim becerilerimin kuvvetli olduğunu , okumaya ve araştırmayı seven sosyal bir insan olduğumun farkındaydım. Sonrasında araştırdığım ve aklımdan geçen meslekleri düşündüğümde her anlamda hukuk fakültesinin benim için en doğru karar olacağının farkına vardım  diyen Avukat Mevlide Nur Kalay, Aynı şekilde hukuk fakültesine gittiğim zamanda hiç bir zaman avukatlık dışında hukukun başka bir alanını istemedim. Okula ve devamında staj dönemine geçtiğimde avukatlık mesleğinin gerektirmiş olduğu sorumlulukları en iyi şekilde yapabileceğimin farkındaydım dedi.

Mesleğini seven birisi olarak şehrimiz insanına hizmet vermek için Hukuk Büromuzu açtık ve hizmet vermeye başladık diyen Kalay, Hemşehrilerimizi Büromuza bekliyoruz dedi.

Av.Mevlide Nur Kalay Kimdir?

18.06.1997 yılında Kahramanmaraş /Afşin ilçesinde dünyaya geldi. İlk okulu Afşin Mustafa Kemal İlk Öğtetim Okulunda, Liseyi ise Afşin Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. Üniversite Eğitimini Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesinde tamamladı. Üniversite sonrası zorunlu bir yıllık stajımı Elbistan’da yapıp staj yaptığı hukuk bürosunda 1 yıl kadar çalıştı. Sonrasında yaklaşık 2 ay önce kendi ofisini Afşin ilçesine açtı.

İlçemize hayırlı olsun.

*

AV.MEVLİDE NUR KALAY

A.Nazım Kaynak Bulvarı

Afşinbey İlkokulu karşı

ZEKA Yapı Market üstü

0 344 511 3660

AFŞİN