Aziz Kır; “Alparslan Mahallesinde hizmetlerin devam etmesi için çalışıyoruz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Aziz Kır; “Alparslan Mahallesinde hizmetlerin devam etmesi için çalışıyoruz”

Bu haber 23 Şubat 2024 - 9:14 'de eklendi.

Alparslan Mahallesi Muhtarı Aziz Kır, Afşin Merkez Yayın Grubu ziyaretinde yaptığı açıklamada, Alparslan Mahallesi için hizmetlerinin devam ettiğini 31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri sonrasında da devam etmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde yeniden Alparslan Mahallesi Muhtarlığına aday olan Alparslan Mahallesi Muhtarı Aziz Kır, Ev ziyaretlerimiz vatandaşlarımıza rahatsızlık vermeden sürüyor. Vatandaşlarımız bizden memnuniyetlerini ifade ediyorlar. İlk gün yola çıkarken duyduğumuz heyecanı duyuyoruz ve ilk gün ki heyecanla çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımızla olan diyaloglarımız devam ediyor dedi.

Mahallemizin %70’ini gezdik ve vatandaşlarımıza yaptıklarımızla birlikte yapacaklarımızı anlatıyoruz diyen Alparslan Mahallesi Muhtarı Aziz Kır,Başta akrabalarımıza,komşularımıza ve mahalle sakinlerimize şahsımıza gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Hepsinden de Allah razı olsun. Aynı teveccühü ve desteği 31 Mart seçimlerinde de bekliyoruz. Mahallemize hizmet noktasında hayallerimiz var, yapacaklarımız var. Biz kazanırsak Alparslan Mahallesi kazanacak dedi.

Alparslan Mahallesi Muhtarı Aziz Kır, çalışmalarına devam ediyor.