BAŞKAN AYDIN; “ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER SAHİPSİZ DEĞİLDİR” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

BAŞKAN AYDIN; “ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Bu haber 08 Kasım 2021 - 6:58 'de eklendi.

Şehit ve Gazi Sendikalar ve Konfederasyon Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın, yaptığı yazılı açıklama ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısının Şehit Ailesine yaptığı Küfürü kınadı.

Aydın,yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Şehit yakınımızın tepkisinin sebebi ne olursa olsun, bir partinin gurup başkan vekili küfür ve hakaret edemez.

Şehit yakınının bacısına küfreden kim olursa olsun şerefsiz, ahlaksız, onursuz insandır.

Siyaset yapıyorsanız vatandaşın tepkilerine tahammül edeceksiniz. Hdp ile iş tutuyorsanız Şehit Ailelerimizin Gazilerimizin tepkisine de tahammül göstereceksiniz.

Milletin vekil diye meclise yolladığı insanlar haddini bilip Şehit Ailemizin nezdinde bütün toplumdan özür dilemelidirler.

Şehit Aileleri olarak kim HDP ile iş tutarsa, HDP’ye sempati beslerse gittiği her ilde karşısında bizleri görecektir. Tepkimiz siyasetten uzak, siyaset üstü haklı bir tepkidir. Şehit Aileleri siyaset üstüyüz. Kimse haklı tepkimizi farklı yönlere çekmesin.

Aziz Şehidimizin kıymetli yakınına edilen küfürleri şiddetle kınıyor,  Milletvekili olmak milletin anasına bacısına karısına sövmek değildir diyorum Lütfü Türkkan tekrardan Başkan vekilliğinden değil milletvekilliğinden de istifa etmesini talep ediyor Türkiye’nin şehidine küfür edenler türkünün vekili olamaz diyor yapmış olduğu saygısızlığı ve küfürü tekrardan kınıyoruz kahramanmaraşlılar olarak!!!!”