Reklam
Reklam
BIST 100
13.703,96 0,30%
DOLAR
45,9344 0,08%
EURO
53,4809 0,13%
GRAM ALTIN
6.658,32 0,59%
FAİZ
43,75 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
111,87 1,22%
BITCOIN
70.833,00 -0,73%
GBP/TRY
61,8950 0,16%
EUR/USD
1,1637 0,05%
BRENT
94,24 -0,78%
ÇEYREK ALTIN
10.886,36 0,59%
Kahramanmaraş Açık
Kahramanmaraş hava durumu
21 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Başkan Aysun Ceyhun; “Çalışmalarımızı sahada sürdürüyoruz”

Başkan Aysun Ceyhun; “Çalışmalarımızı sahada sürdürüyoruz”

Reklam

CHP Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığından Afşin Merkez Yayın Grubuna ziyaret.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Ceyhun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüştü.

Afşin Merkez Yayın Grubu çalışanlarının gününü kutlayan Ceyhun,Halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu olsun dedi.

Ziyarette Kadın Kolları Başkanlığının çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Başkan Aysun Ceyhun, İstanbul,Ankara ve Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiğimiz toplantılar ve buluşmalar sonrasında Genel Merkezimizin talimatı doğrultusunda sürekli sahada ve vatandaşlarımızın yanındayız dedi.

Üye kayıt çalışmaları başta olmak üzere Partimizin vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirmelerini bizzat ziyaretlerle ulaştırmaya çalışıyoruz diyen Ceyhun, Genel Başkanımızın selamlarını iletiyoruz.Vatandaşlarımızla doğruları da yanlışları da paylaşıp fikir ve önerilerini not alıyoruz. İlk gün ki aşkla sahadayız ve vatandaşlarımızın yanındayız dedi.

Seçime kadar vatandaşlarımıza Genel Merkezimizin mesajlarını ulaştıracağız diyen Ceyhun, ayrıca İlçe olarak yoğun çalışmalarımız Genel Merkezimiz nezdinde takdir edilmektedir dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Ceyhun, ziyaret anısına Partinin ve Kadın Kolları Teşkilatının Rozetleri,Kitapçık,Not Defterlerini hediye ettiler.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?