Reklam
Reklam
BIST 100
15.040,25 0,82%
DOLAR
45,2478 0,08%
EURO
53,2776 0,26%
GRAM ALTIN
6.856,76 0,54%
FAİZ
40,70 -0,85%
GÜMÜŞ GRAM
116,13 3,23%
BITCOIN
79.773,00 -2,02%
GBP/TRY
61,6447 0,22%
EUR/USD
1,1759 0,09%
BRENT
100,42 -0,84%
ÇEYREK ALTIN
11.210,81 0,54%
Kahramanmaraş Az Bulutlu
Kahramanmaraş hava durumu
15 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Başkan Görgel: “Çağlayancerit Cevizi Gibi Şehrimizin Tüm Değerlerine Sahip Çıkıyoruz”

Başkan Görgel: “Çağlayancerit Cevizi Gibi Şehrimizin Tüm Değerlerine Sahip Çıkıyoruz”

Reklam

Çağlayancerit 8. Ceviz ve Kültür Festivali’ne katılan Başkan Görgel, “Çağlayancerit Cevizi gibi şehrimizin değerlerine sahip çıkarak katma değerlerini ve pazar payını artırmak için gayretimizi sürdürüyoruz. Yeni coğrafi işaret tescilli ürünlerimiz olacak. Bu dönem içerisinde coğrafi işaretli ürün sayımızı 70’in üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çağlayancerit Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Ceviz ve Kültür Festivali’ne katıldı. Vali Mükerrem Ünlüer ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın da yer aldığı programda heyet ilk olarak Ceviz İşleme ve Paketleme Tesisi’ni ziyaret ederek işletmenin faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Heyet devamında festival alanını ziyaret ederek alanda kurulan stantlardan bilgiler alarak ceviz üreticilerine bereketli kazançlar diledi. Vali Mükerem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Çağlayancerit Kaymakamı Adnan Doğan ve Belediye Başkanı Yemliha Gökdaş’ı da ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlara ilişkin istişarelerde bulundu.

“Coğrafi İşaret Tescilli Ürün Sayımızı Artırıyoruz”

Çağlayancerit programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Bu yörenin en büyük değerlerinden Çağlayancerit Cevizi’nin tanıtımı noktasında düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. AB tescilli Çağlayancerit Cevizimizin katma değerini ve pazar payını artırmak için paydaşlarımızla birlikte gayretimizi sürdürüyoruz. Cevizimizin paketlenerek ülkemizin ve dünyanın dört bir noktasına ulaştırılması için ilçemize kazandırdığımız Ceviz İşleme ve Paketleme Tesisimiz tam kapasite çalışmaya devam ediyor. Şehrimizin değerlerine sahip çıkarak coğrafi tescilli ürün sayımızı artırıyoruz. Bugüne kadar 30 adet ürünümüzün tescilini aldık. Yeni coğrafi işaret tescilli ürünlerimiz olacak. Bu dönem içerisinde coğrafi işaretli ürün sayımızı 70’in üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?