Başkan Koray Kıraç, Sefa Emiroğlu ile Nermin Özberk’in mutlu gününe katılarak İlk nikahı kıydı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Başkan Koray Kıraç, Sefa Emiroğlu ile Nermin Özberk’in mutlu gününe katılarak İlk nikahı kıydı.

Bu haber 09 Mayıs 2024 - 14:32 'de eklendi.

Afşin Başkan Koray Kıraç, ilk nikahını kıydı. Başkan Kıraç, bugün Sefa Emiroğlu ile Nermin Özberk’in mutlu gününe katılarak İlk nikahı kıydı. 

Bugün Afşin Belediyesi Nikah salonuna gelen Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Emiroğlu ve Özberk ailelerinin mutlu günlerine katılarak Afşin esnaflarından Sefa Emiroğlu ile Nermin Özberk’in nikahlarını kıydı.

Nikah öncesi bir açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, çiftlere hayatları boyunca sağlık ve mutluluk dileğinde bulundu.

AFŞİN HABER’e konuşan Sefa Emiroğlu, Bugün Nikah törenimize katılarak bizleri onurlandıran ve kendisi de ilk nikahını kıyan Afşin Belediye Başkanımız Koray Kıraç beye ve katılan herkese ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Sağolsunlar dedi.

Nikah törenine Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç’ın yanı sıra Bakraç Önce ki dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Emiroğlu,Afşin Ziraat Odası Başkanı İbrahim Emiroğlu,Ülkü Ocakları önce ki dönem Başkanlarından Veli Dal ve her iki aile üyeleri katıldı.

Sefa Emiroğlu ile Nermin Özberk’in nikah şahitliğini ise Ülkü Ocakları önce ki dönem Başkanlarından Veli Dal  ve GO Petrol sahibi Ahmet Kaya yaptı.