Başkan Mehmet Fatih Güven’den Başkan Okumuş’a nezaket ziyareti. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Afşin SYO Hemşireler Haftası/Uzay Hemşireliği Konferansı düzenlendi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SAĞLIK, YAŞAM

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Başkan Mehmet Fatih Güven’den Başkan Okumuş’a nezaket ziyareti.

Bu haber 27 Ekim 2022 - 7:26 'de eklendi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven fırsat buldukça İlçe Belediyelerini ziyaret ederek Mevkidaşlarından vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Güven, Değerli mevkidaşım Türkoğlu Belediye Başkanı Sn. Osman Okumuş’u makamında ziyaret ettik. Başkanımıza, kentimizin ve dünyanın önemli değerlerinden biri olan Eshab-ı Kehf tablosu ve belediyemiz tarafınca çıkartılan ASHAB-I KEHF BELGELERİ ve Ashab-ı Kehf Camii Şerif kitaplarını hediye ettik. Mevkidaşıma görevinde başarılar dilerken, misafirperverliği için çok teşekkür ederim dedi.

Sosyal Medya hesabından ziyarete ilişkin teşekkür paylaşımında bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’da Afşin Belediye Başkanımız  Mehmet Fatih GÜVEN, bizleri ziyaret etti.
Ziyarette; İslam tarihinde önemli yeri olan ve Şehrimizin tarihi sembolü haline gelen Ashab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) tablosu ve tarihinin eserlerini Belediye Başkanımıza takdim etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ederiz dedi.