Belediye Başkan Adayı Fatih Yaralı’dan Teşekkür! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Belediye Başkan Adayı Fatih Yaralı’dan Teşekkür!

Bu haber 06 Şubat 2024 - 11:28 'de eklendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yaralı, 31 Mart seçimleri için Afşin Belediye Başkan Adayı açıklandığından bir Teşekkür Metni yayınladı.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yaralı, Afşin Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Samimiyetle çıktığı yolda kendisine destek olan, yoldaş olan ve teveccüh gösteren herkese teşekkür etti.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yaralı, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı açıkladık. İlçe Başkanlığımıza başvurumuzu yaptıktan sonra gerek Ankara’da, gerek İl Merkezimizde ve gerekse İlçemizde ziyaretlerimizi ve temaslarımızı tamamladık. Rabbimizden önce Hayırlısını diledik. Hayırlısı bu şekilde imiş.  Bu süreçte başta ailem ve akrabalarım olmak üzere, doğduğum Çobanbeyli mahallesinden hemşehrilerimize,66 Mahallemizden kıymetli hemşehrilerimzie, İlçe Teşkilatımıza, İl Merkezi Teşkilatımıza ve Ankara’da bizlerle hemhal olan, ilgilenen Genel Merkezimize şükranlarımızı sunuyoruz. 31 Mart seçimlerinde yarışacak olan tüm adaylara da başarılar diliyoruz. Afşin için samimiyetle çıktığımız yolda bize yoldaşlık yapan herkesin eline,yüreğine,gönlüne sağlık”