Cemal Karatut, “Efsusturan için her şeyin en iyisini yapacağız” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Cemal Karatut, “Efsusturan için her şeyin en iyisini yapacağız”

Bu haber 05 Mart 2024 - 8:44 'de eklendi.

Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Cemal Karatut, Afşin Merkez Yayın Grubu Siyaset programı SÜRMANŞET’e katılarak Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtladı.

Yıllardır Afşinimizin ve çevre köy, kasaba, il ve ilçelerinde mobilya kaplama,tasarım, beyaz eşya, elektironik eşya ve mağazamda halkıma hizmette bulundum. Ta ki 6 Şubat depremine kadar. Lakin 6 Şubat depreminde iş yerim ağır hasar aldı kapattım diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Cemal Karatut, Ben Öncelikle 6 şubat asrın felaketi olan depremde şehit olanlara Allah rahmet, yaralılarımıza şifa, geride kalanlara sabırlar dilerim dedi.

Geçtimiz dönem yine muhtar adayı oldum, güzel bir çalışma da yaptık, sahayı öğrendik, halkımızla içli dışlı olduk ama bize nasip olmadı diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Cemal Karatut, Ben yine 31 Mart yerel seçimlerinde Efsusturan mahallesi sakinlerinin karşısına çıkarak aday olduğumu ilan ettim. Aallahım izin verir ise bu göreve yeniden talibim. Tabi benim adaylığım sürecinde emeği geçen eşim, çocuklarım, akrabalarım, arkadaşlarım ve azalarıma çok teşekkür ederim dedi.

Efsusturan mahallesi bizim ve Afşinimiz için elit, sosyal bir alana sahip, gelişmeye müsait, okullar, spor tesisleri  her şeyi mevcut. Lakin bizim eksiklerimiz farklı. Biz halkımızın sesi, biz halkımıza öncü, biz halkımızın temsilcisi olacağız. Allah kısmet eder ise. Asrın felaketinde depremde yıkılan hasar gören küme evler kooperatif olarak toplu yapıldığı için yerinde dönüşümde sıkıntılar yaşanıyor. İnşallah bu sorunların çözümünde hakkında halkımızın sesi, öncüsü, sözcüsü olacağız diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Cemal Karatut,

Sokaklarımız daha temiz, daha ferah, daha aydınlık olacak diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Cemal Karatut, Mahallemizde gençlerimizle ilgileneceğiz. Okullarımız,Camilerimizle ilgileneceğiz. Bayanlar için yürüyüş yolları,sosyal aktivite alanları gibi alanların mücadelesini vereceğiz. Yaşlılarımız için çalışmalar yapacağız. Mahallemiz için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız dedi.

Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Cemal Karatut, Canlı Yayında sorularımızı cevaplandırdı. Yapılan Röportajımızı YouTube/Halil Demir kanalımızdan da izleyebilirsiniz.