CHP AFŞİN SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI YAPILDI! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

CHP AFŞİN SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI YAPILDI!

Bu haber 06 Mart 2024 - 6:32 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin Seçim bürosu açılışı dün coşkuyla gerçekleştirildi. 

Dün saat 13:30 da Dedebaba Türbesi yanında ki Seçim Bürosu önünde tören düzenlendi. Programa CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş,CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan,CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Murat Bozkurt,CHP Afşin İlçe Başkanı İsmail Kalender ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş konuşmasında,hem CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Murat Bozkurt hem de CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan için tüm Afşinlilerden destek istiyor onları size emanet ediyorum dedi.

Daha sonra konuşan CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Murat Bozkurt, Yaklaşık 26 gün sonra vatandaşlık görevini yapmak için Sandık başına gideceğiz. Kullanacağımız bu oy ile önce ki dönemin karnesini vereceğimiz gibi önümüzde ki 5 yıl için de yetki vereceğiz. Verilen sözlerin tutulup tutulmadığını kontrol edeceğiz. Hesap soracağız ve önümüzde ki 5 yılın heba olmaması için mücadele edeceğiz. Bizim bir kavgamız var. Yeşil Afşin’i Beton Afşin yapanlarla kavgamız var.Belediyeyi vatandaşlar için hizmet kapısı olarak değil rant ve zenginleşme aracı olarak görenlerle kavgamız var. Akdere suyunu getiremeyenlerle kavgamız var.Adatepe Barajının sulama suyunu,Kötüreye,Sevine,Altunelmaya ulaştırmayıp 60 kilometre yol götürüp Yapalak’ın topraklarını sulayanlarla kavgamız var.Sarız yolunu açmayanlarla kavgamız var. Gürün bağlantı yolunu açmayanlarla kavgamız var.Bu şehre kapalı bir otopark yapmayanlarla trafik sorununu çözmeyenlerle kavgamız var.Elbistan İlçesine Kapalı cezaevi yapıp,yanına da bir tane açık cezaevi yapan ve bunu da 19 Bin tane oy aldığı Afşin’e müjde diye duyuranlarla kavgamız var dedi.

Daha sonra kürsüye gelen CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan ise,Bizden değilseniz hizmet alamazsınız anlayışı son günlerde içimizi çok acıtan bir cümle oldu. Bu ülkede vergi veren her vatandaşın tüm haklara sahip olması gerektiğini hepimiz biliyorken bu cümle nasıl söylenir anlayamıyoruz. Biz 1 Nisan’da Afşin Belediyesini Murat beyin idaresinde ele aldığımızda Büyükşehir olarak alamadığımız Belediyelere de aynı yatırımı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Son olarak konuşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, vatandaşlara sitem ederek beni her gördüğünüzde bağrınıza basıyorsunuz. Her sorununuzu Mecliste dile getiriyorum. Her konuda beni arıyorsunuz ve bana ulaşabiliyorsunuz. Ama oy kullanmaya gelince eliniz de oynasın artık. Kahramanmaraş’ın 8 tane Milletvekili var. Biri de benim. Ama ben hariç hiç birinin de adını bilmiyorsunuz dedi. 

Program seçim bürosunun açılışı ile sona erdi.

https://www.facebook.com/halil.demir.14/videos/1508250996419588?idorvanity=148777185764966