CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığından Afşin’e seçim sonrası nezaket ziyareti. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Afşin SYO Hemşireler Haftası/Uzay Hemşireliği Konferansı düzenlendi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SAĞLIK, YAŞAM

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığından Afşin’e seçim sonrası nezaket ziyareti.

Bu haber 10 Mayıs 2024 - 7:48 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Afşin CHP İlçe Başkanlığına seçim sonrası nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarete CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş,Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Enes Eroğlu,Kadın Kolları İl Başkanı Lütfiye Köroğlu,Kadın Kolları İl Koordninatörü Arzu Seviner katıldı.

CHP Afşin İlçe Başkanı İsmail Kalender ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Ünal Ateş Partililere hitap etti.

Ziyarette konuşan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 31 Mart seçimleri sonrasında Afşin İlçemizi ziyaret edelim hem gençlerimizle hem kadınlarımızla bir araya gelelim istedik. Kadın Kolları İl Başkanımız Lütfiye hanım ve Gençlik Kolları İl Başkanımız değerli kardeşim Yaşar Enes bey ve yöneticilerimizle birlikte Afşin İlçemizi ziyaret ettik. Kısa bir seçim sonucu değerlendirmesi ve akabinde de önümüzde dönemde yapılacak olan yeni Kadın ve Gençlik yapılanmasına yönelik fikir alış verişinde bulunduk. Yeni bir yapılanma yapmak istiyoruz. Daha fazla kadın daha fazla genç bu partinin önünü açacaktır. Çünkü yerel seçimlerde gördük. İlk defa Belediye Başkan adaylıkları konusunda genç ve kadın sayısı noktasında büyük artış yaşandı ve bu artışın neticesinde de CHP Türkiye’de büyük bir başarıya imza attı. 40 yaşın altında bir çok arkadaşımız Belediye Başkanı oldu. 30 yaşın altında Türkiye’nin en büyük ilçelerini yöneten Belediye Başkanlarımız seçildi. Örneğin İzmir’de bir tanesi 28 yaşında olmak üzere 6 Kadın belediye Başkanımız görev yapıyor dedi.

Başkan Ateş, Kadın ve Gençlere çağrıda bulunarak gelin CHP çatısı altında siyaset yapalım dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.