Reklam
Reklam
BIST 100
13.890,91 0,60%
DOLAR
45,7220 0,04%
EURO
53,3598 0,60%
GRAM ALTIN
6.718,27 1,32%
FAİZ
43,74 -1,13%
GÜMÜŞ GRAM
114,76 3,33%
BITCOIN
77.348,00 1,03%
GBP/TRY
61,9237 0,60%
EUR/USD
1,1642 0,34%
BRENT
96,14 -7,15%
ÇEYREK ALTIN
10.984,38 1,32%
Kahramanmaraş Kapalı
Kahramanmaraş hava durumu
16 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • “Çölbey Dağlı; “Mahallemize yapılan hizmetleri yeterli bulmuyorum”

“Çölbey Dağlı; “Mahallemize yapılan hizmetleri yeterli bulmuyorum”

Reklam

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Çölbey Dağlı, SÜRMANŞET Programına konuk olarak Yeşilyurt Mahallesi seçmenleriyle buluştu. Ben mahalle sakinlerimizin hizmetinde olmak için bu göreve talip oldum diyen Dağlı, 31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerinden destek istedi.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in hazırlayıp sunduğu SÜRMANŞET programında mahalle sakinlerine seslenen Çölbey Dağlı, ben emekliyim. Muhtarlıktan gelecek paraya ihtiyacı olan birisi değilim. Ama yıllarım geçen bu mahallenin gelişmesinde benim de emeğim olsun istiyorum. Bu sebeple de mahallemize Muhtar adayı oldum. Mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum dedi.

Bir Muhtarın mahallesinde yapacağı hizmetler bellidir. Ben daha çok yapılmayan hizmetlerin takipçisi olacak ve ısrarlı başvurularımızla sorunları çözeceğim diyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Çölbey Dağlı, Mahalle sakinlerimizden ben hiç incinmedim kimse de benden incinmemiştir. Mahallemizden de memnunum. Ancak mahallemizin de hak ettiği hizmeti almasını istiyorum. Bu sebeple de bu yola çıktım. Ekibimle mahallemizin hizmetinde olacağım dedi.

Mahalle de yapılan hizmetleri yeterli görmüyorum. Bu sebeple mahallenin yönetimine talibim diyen  Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Çölbey Dağlı, yapmak istediklerini SÜRMANŞET programında mahalle sakinleriyle paylaştı.

Reklam

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?