Fazlı Aydoğan; “Tecrübe,deneyim,bilgi ve birikimle yenden aday adayıyım” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Fazlı Aydoğan; “Tecrübe,deneyim,bilgi ve birikimle yenden aday adayıyım”

Bu haber 14 Aralık 2023 - 6:19 'de eklendi.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fazlı Aydoğan, Afşin Merkez Yayın Grubunun Canlı Yayın Siyaset programı SÜRMANŞET’e konuk oldu.

Dün gerçekleşen yayında Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtlayan diyen  Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fazlı Aydoğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde geçmiş dönem Belediye Başkanlığında edindiğim tecrübe,deneyim,bilgi ve birikimle Afşin’in Şehr-i Emini olmaya yeniden adayım dedi.

Şehrimizin önce birlik ve beraberliğe ihtiyacı var diyen Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fazlı Aydoğan, tüm zorluklar birlik içerisinde olunduğunda çözülür. İstişareye önem veren ve halkın istediği hizmetleri uygulayan bir Belediye için yeniden hizmete talibim dedi.

Afşin Eshab-ı Kehf’in şehridir,insanları değerlidir,ben bu şehri seviyorum ve son nefesime kadar da Rabbimden niyazım bu güzel insanların yaşadığı şehirde yaşamak diyen Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fazlı Aydoğan, Bu kadim topraklar 6 Şubat Depreminden sonra ciddi bir ekipler hızla toparlanmak istiyor. Geçmiş dönemlerden edindiğimiz bilgi ve birikimle şehrimizi yeniden imar ve inşa etmek noktasında bir yola çıktım. Önce partimizin yetkili kurullarından sonrasında da halkımızdan yetki talep ediyorum dedi.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Fazlı Aydoğan, Geçmiş dönemde yapılanlara ilişkin ve Yeniden görev tevdi edildiğinde yapmak istediklerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Röportajımızın tamamını YouTube/Halil Demir kanalından izleyebilirsiniz.

===reklam==