Halil Öztürk’ten Ak Parti İl Başkanlığına ziyaret. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Halil Öztürk’ten Ak Parti İl Başkanlığına ziyaret.

Bu haber 18 Aralık 2023 - 9:39 'de eklendi.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk, Adaylık süreci öncesi seçimle alakalı çalışmalarına yoğunlaştırılmış şekilde devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk, seçim süreci temasları kapsamında Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Av.Fırat Görgel ile bir süre görüştü.

Heyetiyle birlikte Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına aday adaylık sürecine ilişkin bilgi veren Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk, Afşin’in yeniden hızlı bir şekilde ayağa kalkabilmesi için elimizi de,kolumuzu da gövdemizi de taşın altına koyduk. Partimizin vereceği her karar saygılıyız ve çalışmalarımıza da devam ediyoruz dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Fırat Görgel, Halil Öztürk’e aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Halil Öztürk, Afşin’de de ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Mustafa Kemal İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin yerli malı etkinliğine katıldı.