Halıları yenilenen Afşin Ulu Cam, için Yardım kampanyası başlatıldı! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Halıları yenilenen Afşin Ulu Cam, için Yardım kampanyası başlatıldı!

Bu haber 14 Şubat 2022 - 10:53 'de eklendi.

Halıları yenilenen Afşin Ulu Cam, için Yardım kampanyası başlatıldı!

Üç Aylara girdik. Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber Camilerde hazırlıklarda başladı. Bu kapsamda Afşin Ulu Caminin eskiyen,yıpranan halıları da değiştirildi.

Geçtiğimiz Cuma günü itibariyle Caminin yeni halıları serildi. Cuma vaazı ve hutbesinde de yenilenen halıların ücretinin karşılanması için kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında 1 Metrekare halının ücreti 500 Tl olarak belirlendi.

Afşin Haber’e konuşan Afşin İlçe Müftüsü Hayrullah Balta, Ulu Camimizin yıpranan halıları yenisiyle değiştirildi. Ulu Cami görevlilerimizce yeni halı serilerek bu Cuma itibariyle vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Bizler de elimizden geldiğince onlara destek olduk. Ramazan ayı girmeden vatandaşlarımıza Camilerimizde daha iyi hizmet vermek için can-ı gönülden çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Doğalgazın borcu ödendiği gibi yeni halılarımızın borcunun ödenmesi noktasında hayırseverlerimizden yardım bekliyoruz. Bir de kampanya başlattık. 1 Metrekare halı ücreti 500 Tl olarak belirlendi. Rabbim halkımızın yapacağı yardımları şimdiden kabul eylesin dedi.

Afşin Haber’e açıklamalarda bulunan Pirali Camii (Ulu Cami) Derneği Başkanı Mehmet Çelik ise,Yıpranan ve eskiyen Camimizin halılarının ibadete uygun olmayan bir hale geldiği için değiştirme gereği duyduk. Üçayların da gelmesiyle birlikte Cemaatımızın da ibadetlerini huzurlu şekilde yapabilmeleri için halılarımızı değiştirdik ve bugün itibariyle de yeni halılarımız serildi. Camimize 670 Metrekare halı serildi. Bu da 328 Bin Tl gibi bir rakam tuttu. Bu noktada hayırseverlerimizin yardım ve desteklerini bekliyoruz dedi. 

***

Pirali Camii Derneği Hesap Numarası:
Şekerbank Afşin Şubesi
IBAN no TR15 0005 9011 7053 6000 0104 62