Hasan Akpınar; “Beyceğiz Mahallesinin her sokağında hizmet hissedilecek” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Hasan Akpınar; “Beyceğiz Mahallesinin her sokağında hizmet hissedilecek”

Bu haber 22 Şubat 2024 - 10:53 'de eklendi.

Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar, Afşin Haber’e yaptığı açıklamada, Beyceğiz Mahallesi 31 Mart seçimleri sonrası özlediği hizmete kavuşacak diyerek Mahallemizin her sokağında hizmet hissedilecek dedi.

Mahallede ziyaretleri yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar,seçim gününe kadar tüm mahalle sakinlerimizi ziyaret edecek ve kendimizi anlatacağız. Mahalle sakinlerimiz bizi yakinen biliyor. Biz de mahallemizi biliyor ve sorunlarından haberdarız. Ekibimizle birlikte mahallemizin sorunlarını çözmeye geliyoruz dedi.

Beyceğiz Mahallesi şehrimizin en güzel mahallesidir ancak görmediği hizmetler sayesinde malesef en sıkıntı çeken mahallesi haline gelmiştir. Biz ekibimizle birlikte mahallemizin her sokağında hizmeti hissettirmeye geliyoruz diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar, Su sorunundan Doğalgaz sorununa,Yapılmayan yollar ve kaldırımlardan Sağlık Ocağı,Okul ve Oyun alanlarına kadar projelerimiz hazır. 31 Mart seçimleri sonrası ilgili kurumlarla görüşmelerimize başlayacak ve inşaallah bu ihtiyaçları gidereceğiz dedi.

Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar, çalışmalarının devam ettiğini belirterek mahalle sakinlerinden destek istedi.