Hasan Kır; “Alparslan Mahallesi her yönüyle Afşin’de örnek mahalle olacak” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Hasan Kır; “Alparslan Mahallesi her yönüyle Afşin’de örnek mahalle olacak”

Bu haber 14 Aralık 2023 - 13:33 'de eklendi.

Alparslan Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Kır, Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüştü. Kır, Alparslan Mahallesi alt yapı ve üst yapısı tamamlanmış,mahalle de ikamet edenleri mutlu ve huzurlu Afşin’in örnek mahallesi olacak dedi.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarette konuşan Alparslan Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Kır,Her şey Mahallemiz için sloganıyla ilk gün çıktığımız yolda mahalle sakinlerimizi ziyaret etmeye ve hem kendimizi hem de 31 Mart sonrası yapacaklarımızı anlatmaya devam ediyoruz. Mahallemiz şehrimizin yeni yerleşim alanları üzerinde kurulmuş güzide bir mahalledir. Bu mahallede ki her sorun ve sıkıntı Muhtarın bizzat ilgi alanıdır ve sorunların çözümü mahalle sakinlerine yansımadan yapılmalıdır dedi.

Hayırlı bir yola çıktık ve mahallemizde ev ziyaretlerine devam ediyoruz diyen Alparslan Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Kır,Kuru kuruya aday olmadık. Mahallemiz için yapmak istediklerimiz var. Kaldı ki mahallemiz her mahalle de olduğu gibi hizmete aç. Her hizmeti hak ettiği kadar ve hak ettiği zamanda alabilmek için bu yola çıktık. Tüm mahalle sakinlerimizden destek bekliyoruz dedi.

Azalarımızla birlikte Alparslan Mahallesini adına yakışır şekilde yönetmek için gece gündüz çalışıyoruz diyen Alparslan Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Kır, Biz mahalle sakinlerimizden memnunuz mahalle sakinlerimizde bizden memnun. Rabbim nasip ederse bu Mahalleye Muhtar olarak da hizmet etmek istiyorum dedi.