Haydar Yazıcı; “Mahalle ziyaretlerimiz sürüyor” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Haydar Yazıcı; “Mahalle ziyaretlerimiz sürüyor”

Bu haber 16 Aralık 2023 - 11:49 'de eklendi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Haydar Yazıcı, Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e Afşinbey Mahallesinde seçim sürecinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Afşinbey Mahallesinde seçim sürecinde ev ziyaretlerimiz yoğunlaştırılmış şekilde sürüyor diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Haydar Yazıcı, mahallemiz bana ben de mahalle sakinlerine yabancı değiliz. Geçtiğimiz dönem de aday olduğum için mahallemiz bizi tanır. Vatandaşlarımızın bir önce ki seçimde teveccühünü gördüğümüz için mahalle sakinlerimiz şahsıma olan güvenlerini her fırsatta gösteriyorlar dedi.

Mahallemizde Muhtarlık Ofisi ile alakalı çalışmamızın sonuna geldik diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Haydar Yazıcı, çok yakında Muhtarlık ofisi olarak kullanacağımız alanın açılışını da gerçekleştirip burada mahalle sakinlerimizi ağırlayacağız dedi.

Mahallemizde 6 Şubat Depremlerinde yıkılan yerlerin yeniden yapılması ve her hak sahibinin mağdur olmadan evlerine kavuşması noktasında da gayretlerimiz var diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Haydar Yazıcı, mahalle sakinlerimizin birlik beraberlik içerisinde mahallemizin yeniden eski güzelliğine kavuşmasını ümit ediyoruz dedi.

Yazıcı, çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirtti.