Hüseyin Gezici, Haktan ve Halktan yana Muhtarlık görevi ifa edeceğiz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Hüseyin Gezici, Haktan ve Halktan yana Muhtarlık görevi ifa edeceğiz”

Bu haber 10 Aralık 2023 - 10:10 'de eklendi.

Çobanbeyli Mahallesinde dünya geldikten sonra Afşin’e taşınan ve 10 yıldan bu yana Efsusturan Mahallesinde ikamet eden Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Gezici,Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüştü.

Efsusturan’ı adına yakışır ve daha güzel bir mahalle yapacağıma dair söz veriyorum diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Gezici, Biz kazandığımızda kimse kaybetmeyecek. Asıl kazanan Efsusturan Mahallesi olacak dedi.

 Mahallemiz bizim ikinci vatanımız diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Gezici, Ev ziyaretlerine başladık. Burada kendimizi ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Söz verdiğimiz hizmetleri yapıncaya kadar Kaymakamlığın ve Belediyenin önünden ayrılmayacağım dedi.

31 Mart seçimleri sonrasında yapacaklarına yönelik de açıklamalarda bulunan Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Gezici, Mahalleye kalıcı Muhtarlık binası yapacağız. Mahallemizde ihtiyaç sahiplerimizin tespitini yaparak ihtiyaçlarını hem Devlet kapısında, hem özel sektörde hem de hayırseverlerle karşılayacağız. Kimseyi ihtiyaç talebi için Muhtarlık önünde bekletmeyeceğiz dedi.

Dürüst,Adil,Azimli,Haktan ve halktan yana bir Muhtarlık görevi ifa edeceğiz diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Gezici, mahallenin sorunlarını yaşayarak bilen birisi olarak sorunlara hızlıca çözümler üretecek bir anlayışla hizmet etmeye talibim dedi.

En büyük projelerimden bir tanesi de Millet Bahçesi yanında bulunan boş alanda ki hafriyatların temizlenerek burasını mahalle sakinlerinin yürüyüş ve spor yapmaları için kullanılacak bir alan haline getirmek. Bu sayede de görüntü kirliliğini önlemek. Bunu mahalle sakinlerimizden imza toplayarak gerçekleştireceğiz dedi.

Gezici, çalışmalarına devam ettiğini belirtti.