Hüseyin Yalçın; “Kale Mahallesine hizmete odaklandık” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Hüseyin Yalçın; “Kale Mahallesine hizmete odaklandık”

Bu haber 09 Aralık 2023 - 8:28 'de eklendi.

Kale Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yalçın, Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek 1 aylık çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Mahallemizde ev ziyaretlerini tamamladım. Ancak mahalle sakinlerimizle buluşmaya devam ediyoruz diyen Kale Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yalçın, Mahallemizin şu anda bile sorun ve sıkıntılarına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek Doğalgaz çekilmemiş 1 sokağımız var. Bazı prosedürler yerine getirilecek. O işlemlerde yapıldıktan sonra Doğalgaz nimetinden tüm mahalle sakinlerimiz faydalanıyor olacaklar dedi.

Mahalle sakinlerimiz tarafından bir mahalle sakini olarak tarafımıza gelen her konuyu değerlendirmeye alıyoruz diyen Kale Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yalçın, amacımız mahalle sakinlerimize yardımcı olmak. Biz zaten hizmet yapmak için bu yola çıktık. Hem seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz hem de hizmetlerimizi yapıyoruz dedi.

Mahallemizde Adaylığımız olumlu karşılandı. Her kesimin sevgisini ve takdirini kazanmış birisi olarak mahallemize hizmet için çıktığımız bu yolda rabbim utandırmasın diyen Kale Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yalçın,Mahallemizde Taziye Evi ve Muhtarlık ofisi eksikliklerini tamamlamak için adım atacağız. Mahalle sakinlerimizle el birliği içinde bu tesisleri mahallemize kazandıracağız dedi.

Yalçın, çalışmalarının devam ettiğini belirtti.