İstanbul’da faaliyet gösteren ve hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik çatısı altında toplayan Arıtaş Mahallesi Derneğinde Genel Kurul heyecanı yaşandı. Önce ki gün yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Fadime Dağlı Atak, güven tazeleyerek yeniden Dernek Başkanı seçildi.
İstanbul’da Öğrencilere Burs vermek, Gurbetten Sılaya yardım ulaştırmak ve Dernek Merkezinde gerçekleştirdiği birlik ve beraberliğe yönelik etkinliklerle tanınan Arıtaş Mahallesi Derneğinde geçtiğimiz Haftasonu Genel Kurul yapıldı. Yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Fadime Dağlı Atak üyelerin güven oyunu alarak yeniden Dernek Başkanı seçildi.
Afşin Haber’e konuşan Dernek Başkanı Fadime Dağlı Atak, şu ana kadar Yönetim Kurulumuzla birlikte çok faydalı ve güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince de hemşehrilerimize yardımcı olduk. Genel kurulda şahsıma oy kullanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.
Arıtaş Mahallesi Derneği yeni Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı.
ASİL:
Fadime Dağlı
Adem Çelik
Mehmet Bağcıvan
Nusret ceran
İsmail Yıldızturan
Hasan Dilfuruz
Bülent Köroğlu
YEDEK:
Onur Özberk
Muharrem Köroğlu
Ali Yayıcı
Yusuf Candemir
Güney Gündeşli
Arslan Candemir
Isa Karakoç