Kadir İneci Afşinbey Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Kadir İneci Afşinbey Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

Bu haber 20 Mayıs 2023 - 10:07 'de eklendi.

2024 yılında yapılması planlanan Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde Muhtar adayları ardı ardına adaylık açıklamasında bulunuyor. Afşin’de Şerifler Diyarı Ayakkabı Boya Evi sahibi Kadir İneci Afşinbey Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı.

7 yıldan bu yana Afşinbey Mahallesi Muhtar Adaylığını düşündüğünü ve bu dönem için Adaylığını açıkladığını belirten Kadir İneci, Beni sadece Afşinbey Mahallesi değil tüm Afşin halkı bilir dedi.

6 Şubat tarihinde yaşanan Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah (cc)’tan rahmet,acılı ailelerimize sabırlar yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Kadir İneci, Milletimizin başı sağolsun,rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Depremde en fazla hasar gören Mahalle Afşinbey Mahallesi oldu. Mahallemizi yeniden ayağa kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz dedi.

Elimizde ki imkanları daha iyi değerlendirmek için Afşinbey Mahallesi Muhtarlığına talibim diyen Kadir İneci, Ben Afşinbey Mahallesinde Dünyaya geldi. Bu mahalle de büyüdüm. Baba’dan Oğula,Kardeş’ten Kardeşe geçen bir mesleğimiz var. Mahallemin çok hızlı şekilde kendisini toparlaması ve eski güzel günlerine kısa sürede kavuşması için Mahalle sakinlerimizden yetki istiyorum, destek bekliyorum dedi.

Hayırlı olsun.