Mehmet Çil; “Afşinbey’de Unutulmaz hizmetler yapmak istiyoruz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Afşin SYO Hemşireler Haftası/Uzay Hemşireliği Konferansı düzenlendi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SAĞLIK, YAŞAM

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Mehmet Çil; “Afşinbey’de Unutulmaz hizmetler yapmak istiyoruz”

Bu haber 03 Şubat 2024 - 8:20 'de eklendi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil, seçime az bir zaman kaldığını belirterek ziyaretleri ve çalışmaları sıklaştırdıklarını belirtti. Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil; “Afşinbey’de Unutulmaz hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.

Dün Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret eden Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil,Mahallede bir Muhtarın yapması gereken görevleri fazlasıyla yapmanın yanı sıra insanlarımızı sürekli görüp gözetmek ve yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. İnsanımızdan Muhtarından bunu bekliyor. Mahallemizin kabuk bağlayan sorunlarının çözümü için de efor sarfedecek ve çalışmalarımızı gece gündüz sürdüreceğiz dedi.

Mahalle sakinlerimizle seçim sürecine girdiğimiz günden bu yana görüşmeler ve istişareler yapıyoruz. Mahallemizin altyapı ve üstyapı sorunlarını biliyoruz. Deprem öncesinde de Deprem sonrasnda da hala çözüm bekleyen problemlerin olduğunu biliyoruz diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil, 31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerimiz yetki verirlerse biz bu hizmete talibiz. Hiç bir seçmenimizi verdiği oy noktasında mahcup etmeyeceğiz dedi.

Mahalle sakinlerimize sonuna kadar güveniyorum diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil,31 Mart seçimleri öncesi sandığa gitmeden bir kez daha düşünmelerini ve hizmet yapacak isme oy vermelerini istiyoruz dedi.