Mehmet Çil; “Vatandaşın ulaşabildiği bir Muhtar olacağım” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Mehmet Çil; “Vatandaşın ulaşabildiği bir Muhtar olacağım”

Bu haber 08 Ocak 2024 - 10:00 'de eklendi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil, SÜRMANŞET programına konuk olarak Afşinbey Mahallesiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in hazırlayıp sunduğu SÜSMANŞET programında soruları yanıtlayan Çil, Öncelikle 6 Şubat Deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah (cc)’tan rahmet diliyoruz. Büyük bir acı yaşadık. Ancak bunu sürekli olarak dillendirmememiz gerek. Çocuklarımızın psikolojisini etkilemekte,acıları tazelemektedir. Biz Depremin izlerini silme çalışması yapmamız gerekiyor. Göreve geldiğimizde ilk işimiz mahallemizde Deprem felaketinin izlerini silmek istiyoruz. İnsanımıza umut aşılamak ve mahallemizin yeniden ayağa kalkması gerektiğini anlatmak istiyoruz dedi.

Elbette normale dönebilmemiz kolay değil ama bunu başarabilmemiz lazım diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil, Deprem sonrası yaşlılarımızın,hastalarımızın,yoksullarımızın yardımına koşmak,Muhtarlığın bana verdiği yetkiler çerçevesinde onlarla ilgilenmek için aday oldum. Kimsenin görmeyeceği şekilde yardımları teslim etmek,onların onurunu kırmadan onlara destek olmak amacıyla aday oldum dedi.

Daha önce 20 yıl görev yapan Muzaffer Karabulut’a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil, Vatandaşlarımız 31 Mart seçimlerinde teveccüh gösterir bizi Muhtar seçerse ben onları bıraksam da onlar beni bırakmayacak. Akşamları ev ziyaretleri yapıyoruz eşimle birlikte. Bu arada eşime de teşekkür ediyorum. Bizim yıllardır esnaf olmamız,vatandaşlarımızla sürekli hemhal oluyor olmamız sebebiyle vatandaşlarımız adaylığımıza sıcak bakıyor ve sürekli olarak tebrik ediliyoruz. Aynı teveccüh sandığa yansır ise 31 Mart tarihi Afşinbey için hizmetlerin başlayacağı tarih olacak. Tüm mahalle sakinlerimizden bu süreçte destek bekliyorum dedi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çil ile yaptığımız Röportajı YouTube/Halil Demir kanalımızdan izleyebilirsiniz.