Mehmet Kızılay, “Afşinbey Mahallesi sakinleri her şeyin en güzeline layıktır” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Mehmet Kızılay, “Afşinbey Mahallesi sakinleri her şeyin en güzeline layıktır”

Bu haber 10 Ocak 2024 - 14:43 'de eklendi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Kızılay, Afşin Merkez Yayın Grubunun Siyaset programı SÜRMANŞET’e katılarak Afşinbey Mahallesi sakinlerine seslendi.

SÜRMANŞET programında Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtlayan  Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Kızılay, çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimiz sandığa gitmeden bir kez daha düşünsün ve mahallede hizmet yapacak isme yetki versin dedi.

Adaylığımızı açıkladığımız günden bu yana mahalle de ev ziyaretlerine devam ediyoruz diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Kızılay, sloganımız olan Gönül kazanacağız,Muhtarlık yapacağız dedik yola çıktık. Mahalle sakinlerimiz adaylığımızdan memnun. Elimizden geldiğince mahallemize hizmet yapacağız dedi.

Taziye evi gibi,Muhtarlık ofisi gibi mahalle sakinlerinin toplu olarak kullanacağı alanlar inşa etmeyi düşünüyoruz. Okullar bölgesine bir üst geçit yapılmasının yolu olmalı diye düşünüyoruz ve bunun mücadelesini vereceğiz. Ayrıca mahallemizi kaynaştıracak etkinlikler yapmayı da planlıyoruz  diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Kızılay, mahalle sakinlerimizden 31 Mart seçimlerinde destek bekliyoruz dedi.

Yayınımızı YouTube/Halil Demir kanalımızdan da izleyebilirsiniz.

Vignette Watercolor Texture Background – Hand-Painted Pastel Aqua Brush Strokes with Copy Space