MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Konak’tan Haberin Merkezine ziyaret. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Konak’tan Haberin Merkezine ziyaret.

Bu haber 15 Aralık 2023 - 8:20 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Konak, seçim ziyaretleri kapsamında Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre sohbet etti.

Bunca yıl bir çok köylerimizin altyapısında üst yapısında yapılan hizmetlere imzamızı attık diyen MHP  Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Konak, görev yaptığımız kurumla bu şehrin her bir karışına hizmette bulunduk. Şu anda da Afşin Belediyesi’nde özellikle kışları karla mücadelede,Yaz’ları refüj,kaldırım,yol bakım ve onarımlarında çok yetersiz ve eksik bulduğum için Aday Adayı oldum. Eğer Belediye Başkanı olursam Belediyemiz de gördüğüm eksikleri tamamlayacak adımlar atacağım. Halkımıza  daha refah bir yaşam ortamı sağlamak için elimi taşın altına koydum ve aday oldum dedi.

İnşallah adaylığımız kesinleşir ve Adaylığı alırsak önümüzdeki günlerde daha sık bir araya gelip birlikte yapacağımız işleri projelerimizi açıklarız diyen MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Konak, bütün  Cumhur ittifakı adaylarına başarılar diliyorum. Afşinimiz için, şahsımız için ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’de ziyaretten dolayı teşekkür ederek adaylık yolunda başarılar diledi.