Milletvekili Aday Adayı Tufan Yanar, “Bu şehrin sokaklarını da insanını da biliriz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Milletvekili Aday Adayı Tufan Yanar, “Bu şehrin sokaklarını da insanını da biliriz”

Bu haber 01 Nisan 2023 - 15:54 'de eklendi.

Türkiye’de ilk aday adaylığını açıklayan isimlerden birisi olan Afşinli İş Adamı Tufan Yanar, Milletvekili aday adayı başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına devam ediyor.

Afşin’de ve bölgede saygınlığı ile tanınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Tufan Yanar, aday adaylığı öncesinde de vatandaşların içerisinde,bölge insanı ile içli dışlı,hem kırsal mahallerinde hem de merkez mahallelerinde tanınan bilinen bir isimdi.

Nitekim bunu Aday Adaylığını açıkladığı gün kendisi de belirterek, Eğer bir memlekete hak ettiği hizmet gelecekse bu o memleketin insanı eliyle olacaktır. Ben bu memleketin çocuğuyum. Bu memlekette kazanıyorum ve bu memlekete harcıyorum. Bu memleketin sokaklarını,caddelerini,köyünü,mahallesini ve dolayısı ile insanını ben bilirim demişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Tufan Yanar,Aday Adaylığı başvurusunu Türkiye’de ilk açıklayan isimlerden olmuş,Aday Adaylık başvurusunu daha sonra Genel Merkeze de yapmıştı. Yanar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

===REKLAM===

**