Milli Yol Partisi Afşin Kadın Kolları Başkanı belli oldu. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

KOMUTAN’DAN HABERİN MERKEZİNE VEDA ZİYARETİ.

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, ÖZEL HABER

Afşin’de Sağlık Yaşam Yürüyüşüne Davet!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SAĞLIK

Milli Yol Partisi Afşin Kadın Kolları Başkanı belli oldu.

Bu haber 28 Kasım 2022 - 6:32 'de eklendi.

Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanlığında teşkilatlanma çalışması tamamlandı. İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Genel Merkez oluru ile Sevde Yanar Bağan atandı.

Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanlığında önce ki gün Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Milli Yol Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri Ali Gök ve Uğur Kayagil’de katıldı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı da Milli Yol Partisi Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ataması da duyuruldu. Kadın Kolları Başkanlığı görevine Genel Merkez oluru ile Sevde Yanar Bağan atandı. Bağan’ın görevlendirme yazısı Kurucular Kurulu Üyesi Uğur Kayagil tarafından takdim edildi.

Toplantı sonrası Afşin Haber’e açıklamada bulunan Milli Yol Partisi Afşin İlçe Başkanı Eyüp Söyler, Yapılan  toplantıda Parti içi çalışmalarımızı daha etkin hale getirmek, Hayatımızın bir parçası olan hanım kardeşlerimizin de aktif siyasette daha etkin bir şekilde yerlerini almalarını sağlamak ve onların da çıktığımız bu milli Yolda taşın altına ellerini koyarak  hedeflerimize daha anlamlı bir şekilde ulaşabilmemize katkı sağlamaları şiarı ile Partimizin Kadın Kolları Başkanlığının kuruluşunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Partimizin İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Ziraat Mühendisi kardeşimiz Sayın Sevde YANAR BAĞAN hanımefendi atanmıştır.  Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sayın Sevde YANAR BAĞAN Kardeşimizi  Partimiz ve şahsım adına tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.

Siyasi camiaya hayırlı olsun.