Muhtar Adayı Ali Gökkaya’dan seçmene Şeker ve Çikolata ikramı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Muhtar Adayı Ali Gökkaya’dan seçmene Şeker ve Çikolata ikramı.

Bu haber 16 Mayıs 2023 - 12:30 'de eklendi.

Vatandaşlar 14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sandık başına gitti.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gökkaya ise Mustafa Kemal İlkokulu önünde seçmenleri bizzat karşılayarak ikramlarda bulundu.

2024 seçimlerinde Afşinbey Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladıklarını belirten Ali Gökkaya, vatandaşlarımıza hizmet etmek, 6 Şubatta yaşadığımız Deprem felaketi sonrasında Mahallenin yeniden imarı ve vatandaşlarımızın eski güzel günlerine bir nebzecik dönebilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023 Genel seçimleri için sandık başına koşan vatandaşlarımızı Okul kapısında karşıladık,onlara ikramlarda bulunduk ve seçimlerin Ülkemiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulunduk dedi.

2024 seçimleri için vatandaşlarımızı ziyaret etmeye onların dertlerini dinlemeye ve sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceklerini belirten Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gökkaya, vatandaşlarımız müsterih olsunlar. 2024 seçimlerinin hemen ardından mahallemizin yeniden imarı için özveriyle çalışacağız. Mahallemiz eski güzel günlerine yeniden dönecek inşaallah dedi.

Vatandaşlar oy kullanma işlemi için Okula gelen vatandaşlara ikramda bulunan Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gökkaya’ya teşekkür etti.