Muhtar Adayı Ali Topaktaş; “Mahallem İçin Fedakarlık Zamanı” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Muhtar Adayı Ali Topaktaş; “Mahallem İçin Fedakarlık Zamanı”

Bu haber 01 Eylül 2023 - 6:01 'de eklendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde Mahalle Muhtar Adaylarının yoğun çalışmaları devam ediyor. Adaylığını açıkladığı gün itibariyle sahaya inen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Ali Topaktaş, Afşin Haber’e yaptığı açıklamada Mahallem İçin Fedakarlık yapmanın zamanıdır. Tüm enerjimizi Efsusturan Mahallesi için harcayacağız dedi. 

Efsusturan Mahallesi 31 Mart 2024 tarihi itibariyle hizmetle buluşacak diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Ali Topaktaş, Mahalle sakinlerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Mahallemiz hak ettiği hizmeti istediği zaman alacak. Bunun için gece gündüz çalışacağız ve mahallemiz için alın teri dökeceğiz dedi. 

Efsusturan Mahallesi bugüne kadar çok ihmal edildi diyen Topaktaş, Hak ettiği hizmete bizim Muhtarlığımız döneminde kavuşacak. Hem mahallemizle hem de mahalle sakinlerimizle iç içe olacağız. Mahallenin her eksiği gediği Muhtarın birinci gündemi olacak dedi.

Mahallenin Muhtarı değil, Gönüllerin Muhtarı olacağız diyen Ali Topaktaş, kiminin kardeşi,kiminin ağabeyi olarak istişarelerle mahallemizi yöneteceğiz. Bireysel değil Mahallesel Yönetim için bu yola çıktım. Mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum dedi.

**