Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan; “Gecemizi gündüzümüzü Yeşilyurt mahallesi için harcayacağız” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Aysimaa Gelinlik Afşin’de yeni adresinde sezona hazır.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin’de Çelik Kontrüksiyon Evler özenle imal ediliyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan; “Gecemizi gündüzümüzü Yeşilyurt mahallesi için harcayacağız”

Bu haber 02 Kasım 2023 - 8:39 'de eklendi.

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan, adaylığını açıkladığı günden bu yana dur durak bilmeden kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerinden destek istiyor.

31 Mart seçimlerinde Yeşilyurt Mahallesine Muhtar olmak için mahalle sakinlerinden gelen destek ve teveccühle adaylığımı açıkladım. Mahalle sakinlerimiz beni tebrik ettiler ve adaylığım hususunda güvendiklerini beyan ettiler diyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan, mahallemiz için elimizden geleni yapacak ve gecemizi gündüzümüze katarak mahallemiz için çalışacağız dedi.

Karagöz Mahallesi doğumlu olup uzun yıllar Yeşilyurt Mahallesinde ikamet ettiğini belirten Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan, Afşin Belediyesi,Tapu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kurumlarda görev aldım ve Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli oldum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Kurumlarla çok iyi diyalog içerisinde olduğum için mahallemizin sorunlarını sıkıntılarını ve çözüm yollarını biliyorum. Mahalle sakinlerimize güveniyorum ve 31 Mart seçimlerinde destek istiyorum dedi.