Muhtar Adayı Murat Arslaner;”Afşinbey yeniden hem güçlü şekilde ayağa kalkacak” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Aysimaa Gelinlik Afşin’de yeni adresinde sezona hazır.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin’de Çelik Kontrüksiyon Evler özenle imal ediliyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Muhtar Adayı Murat Arslaner;”Afşinbey yeniden hem güçlü şekilde ayağa kalkacak”

Bu haber 01 Kasım 2023 - 7:25 'de eklendi.

31 Mart seçimleri şehrimizin en özel mahallesi olan Afşinbey Mahallesinin yeniden ayağa kalkması için milat olacak diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner, mahalle sakinlerimiz müsterih olsunlar,sorunlar çözülecek,eski güzel günlerimize yeniden kavuşacağız. Mahallemiz ayağa kalkacak hem de daha güçlü şekilde ayağa kalkacak dedi.

31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner, mahallemiz için her daim en iyisini isteyecek,yapılacak çalışmalarda mahalle sakinlerimizle istişareli olunacak ve özellikle de Deprem sonrası ağır yıkım yaşanan Yeşilevler bölgesi için en uygun projenin yapılıp mahallenin yeniden inşa edilmesini sağlayacağız. gecemiz gündüzümüz mahallemize hizmetle dolu olacak. Mahalle sakinlerimiz bir mahalle hizmetlerle dolu dolu nasıl yönetilir onu görecekler dedi.

Mahalle sakinleri Muhtarına güvenmeli ve her talebi Muhtarına yapabilmeli diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner, güven zedelenirse geriye bir şey kalmaz. Mahalle sakinlerimiz öncelikle bize güvenecek,inanacak. Biz mahallemize inanıyor ve güveniyoruz. 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Çalışmalarımızı ev ev yürütüyoruz. Mahallemize 31 Mart itibariyle hizmete doyacak dedi.

==reklam==