Muhtar Adayı Tamer Gelir; “Yeşilyurt Mahallesi Afşin’in İncisidir” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Muhtar Adayı Tamer Gelir; “Yeşilyurt Mahallesi Afşin’in İncisidir”

Bu haber 22 Aralık 2022 - 10:57 'de eklendi.

Adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren Yeşilyurt Mahallesini sürekli gündemde tutan ve mahalle sakinlerini ziyaretlere başlayan Muhtar Adayı Tamer Gelir, Yeşilyurt Mahallesi güzelliği ve doğallığı ile Afşin’in incisidir. Yeşilyurt Mahallesine hak ettiği hizmet bizim dönemimizde gelecek dedi.

AFŞİN HABER’e açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Tamer Gelir, Havası,suyu,doğası,Yeşili ve en önemlisi de doyumsuz Afşin manzarası ile Yeşilyurt Mahallemiz Afşin’in incisi konumundadır. Ancak mahallemizi geliştirme,mahalle sakinlerimizi kaynaştırma adına herhangi bir etkinliğin olmaması sebebiyle mahallemizin varlığı yokluğu bilinmemekte,doğal güzelliklerinin ve Afşin manzarasının farkına varılamamaktadır. Mahalle sakinlerimiz 2024 yılında şahsıma teveccüh gösterir Muhtarlık yetkisi verirlerse mahalle sakinlerimizi kaynaştırıcı etkinliklerle mahallemizin varlığını gün yüzüne çıkaracağız dedi.

2024 yılında yapılması planlanan Yerel Yönetimler seçimleri için kapı kapı dolaşacaklarını da ifade eden Gelir, mahalle sakinlerinden destek istedi.