Murat Arslaner; “Maaşa ihtiyacım yok,hizmet için adayım” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Murat Arslaner; “Maaşa ihtiyacım yok,hizmet için adayım”

Bu haber 14 Aralık 2023 - 6:15 'de eklendi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner, Afşin Merkez Yayın Grubuna ziyarette bulunarak 31 Mart seçi sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ben Mahallemize hizmeti gaye edinerek aday oldum. Muhtarlığın maaşına ihtiyacım yok. Tek derdim Mahalleme hizmet etmek mahalle sakinlerimizin hayır duasını almak dedi diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner, seçim çalışmalarımız devam ediyor. Mahallemizde ziyaretlerimiz sürüyor. Mahalle sakinlerimizle buluşmaya ve kendimizi anlatmaya devam ediyoruz dedi.

6 Şubat Depremleri sadece mahallede binaları yıkmadı. Mahalle sakinlerimizi de yıktı. Yıkılan gönüllere can suyu olmak ve mahallemizi düştüğü yerden kaldırmak için elimizi taşın altına koyduk diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner,Bu iş gönül işi. Ben mahallemizin garip gurebasını,ihtiyaç sahiplerini görüp gözetecek ve özellikle de Deprem sonrası zor durumda olanlarına derdine derman olacağım dedi.

Mahallemizi adım adım biliyorum diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner,tüm cadde ve sokaklarında ki sorunlardan da haberdarım. İlgili kurum ve kuruluşlarımızla diyalog halinde olup iyi ilişkiler ve sıkı takiple mahallemizde ki sorunların çözümüne odaklanacağız dedi.

Mahalle sakinleri Muhtarını görecek,tanıyacak ve güvenecek diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Murat Arslaner, 31 Mart seçimlerinde tüm mahalle sakinlerinden destek istedi.

==reklam==