Sadettin Özdemir, Gaziosmanpaşa Mahallesine Muhtar Adaylığını açıkladı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Sadettin Özdemir, Gaziosmanpaşa Mahallesine Muhtar Adaylığını açıkladı.

Bu haber 21 Şubat 2024 - 7:41 'de eklendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerine çok az bir zaman kala yeni isimler Muhtar Adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Sadettin Özdemir, Gaziosmanpaşa Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı.

Önce ki gün Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Gaziosmanpaşa Mahallesine hizmet etmeye talip olduğunu belirten Sadettin Özdemir, Mahalle sakinlerim ve komşularımın talebiyle Muhtarlığa aday oldum dedi.

Muhtarların yapması mümkün olmayan boş vaatlerle ve göz boyamak için aday olmadım. Yapamayacağım hiç bir şey vaat etmem. İlk hedefim Asrın felaketini bilahare yaşayıp da hiçbir yardımdan faydalanamayan mahallemiz sakinlerine öncü olacağım diyen Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Sadettin Özdemir, Özellikle SİTE konutları ve mahalle sakinlerimizin en çok sıkıntı çektiği konu başıboş ve saldırgan köpeklerin mahallemizde hiç eksik olmaması. Bu sebepten rahat rahat kimse akşamları sokakta gezemez oldu. Bu konu ile ilgili seçimden sonra yeni belediye başkanımızla ısrarlı bir şekilde görüşmeler yapıp konunun geçici bir şekilde değil kalıcı olarak çözülmesi konusunda önerilerimizle ve belediyemizle birlikte kesinlikle çözüme kavuşturacağız. Site konutlarının genel çevre temizliği ve doğalgazı halen çekilmeyip mağduriyet yaşayan  ailelerimizin mağduriyetlerinin giderilmesinde öncü olacağım.TEAŞ İlkokulu etrafında şişe kırıklarından geçilemez olduğu hepimizin malumlarıdır, Okullar bölgesinin   çevre temizliği ve temizliğin korunması  ilk hedefimizdir. Mahallemizdeki okullarımızın önlerinde maalesef okul giriş-çıkış saatlerinde kontrolsüz bir trafik yoğunluğu oluşuyor. Velilerde rahat rahat çocuklarının tek basına okula gidip gelmelerine müsaade edemiyor. Okul yönetimi ve emniyet müdürlüğü ile bu konunda çözüme kavuşması için yoğun görüşmelerimizi yapıp çözüm önerilimizi sunup bu konuyu da kalıcı ve örnek bir proje olarak çözüme kavuşturacağız Allah’ın izniyle dedi.

Muhtarlıkta yapılabilen resmi işlemler bellidir. Muhtarlığımız boyunca her daim kendimizi ve yerimizi mahalle sakinlerine hatırlatacak ve resmi kurumlarla olan her işlerinizde desteğimizi vereceğiz diyen Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Sadettin Özdemir, Muhtarlığımız öncülüğünde oluşturacağımız yardım derneğimiz ile mahallemizde şehir dışında okuyan üniversite öğrencileri ve vatanı görevini yapan askerlerimizden maddi imkânları kısıtlı olanlara önce kendi bünyemizde burs bağlanacak daha sonrada konu ile ilgili alabileceği diğer burslar konusunda özellikle yardımcı olunacaktır. Hayat tecrübemi, çalışkanlığımı siz değerli mahalle sakinleri ile paylaşarak güler yüzlü çözüm odaklı elinden gelen her türlü desteğe hazır olarak nasip olurda seçilmek için ilk kez muhtar adayı olarak çıktığım Gaziosmanpaşa Mahallesi muhtarlık seçiminde desteklerinize talibim dedi.

Hayırlı olsun.

==reklam