Sağlık Sen,Afşin’de üyelerini Bayramda da unutmadı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Sağlık Sen,Afşin’de üyelerini Bayramda da unutmadı.

Bu haber 15 Mayıs 2021 - 7:27 'de eklendi.

Sağlık Sendikası Afşin’de üyelerini bu Bayramda da unutmadı. Afşin İlçe Temsilciliği tarafından Bayram süresince Nöbette olan Sağlık çalışanı Sendika üyeleri ziyaret edilerek Genel Merkez tarafından gönderilen hediyeleri takdim edildi.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarete Sağlık Sen Afşin İlçe Temsilcisi Yusuf Erdoğan ile iş yeri Temsilcileri Sefa Gönen,Yusuf Açıkgöz,Onur Tıraş,İsmail Öztürk ve Yıldız Tanış katıldı.

Ziyaretlere ilişkin AFŞİN HABER’e açıklamada bulunan Sağlık Sen Afşin İlçe Temsilcisi Yusuf Erdoğan, Mübarek Ramazan ayının ardından bayramı idrak ediyoruz. Bu vesile ile Sağlık Sen ailesi olarak bu bayram gününde nöbet tutan cefakar sağlık çalışanları arkadaşlarımızın yanında olarak  bayramlarını kutladık, görevlerinde başarılar diledik. Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın sevinci ve coşkusunu yaşayarak gönülleri hoş edecek Pandemi nedeniyle belki sevdiklerimizden uzakta geçireceğimiz bir bayramı daha yaşıyoruz ama gönüllerdeki birlikteliğimizi de en güzel bayram ziyaretleri ve mesajları ile ifade etmeye çalışıyoruz. Afşin de ki tüm sağlık çalışanlarının Bayramlarını kutluyoruz. Bu vesile ile Ramazan bayramının ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini yüce mevladan niyaz ediyorum dedi.

Genel Merkez tarafından gönderilen hediyeler Sendika üyeleri ve sağlık çalışanlarına takdim edildi.