Şeref Erzurumlu; “Her şey Beyceğiz Mahallesi sakinleri için” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Şeref Erzurumlu; “Her şey Beyceğiz Mahallesi sakinleri için”

Bu haber 18 Mart 2024 - 11:28 'de eklendi.

Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Şeref Erzurumlu, Afşin Haber’e yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerine kadar çalışmalarımızı son hızımızla sürdüreceğiz. Beyceğiz Mahallesi için yeni bir dönem başlayacak. Her şey Beyceğiz Mahallesi sakinleri için dedi.

31 Mart seçimlerinde Mahalle sakinlerinden yetki aldığı takdirde yapmak istediklerini Mahalle sakinleriyle paylaşan Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Şeref Erzurumlu,  Köşoğlu Caddesinin Afşin için 3. Büyük Cadde olması için mücadele vereceğim. Çakıroğlu Caddesi ile Köşoğlu Caddelerinde vatandaşların faydalanmaları için bazı noktalara Çeşmeler yaptıracağız. Her Bakkalın önüne Askıda Ekmek Dolabı koydurarak mahallede durumu zayıf olan vatandaşlarımızın faydalanmasını sağlayacağız dedi.

Bu çalışmaların tamamının yapılması için planlar yaptıklarını belirten Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Şeref Erzurumlu, Şeref Peköz Caddesi yolunun asfaltının en kısa sürede yenilenmesini sağlayacağız. Mahallemizin bir çok noktasına İlan Höporlörleri yerleştireceğiz. Beyceğiz Mahallesi için yeni bir dönemi başlatacağız. Her şey Beyceğiz Mahallesi sakinleri için dedi.

Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Şeref Erzurumlu, çalışmalarına devam ediyor.