Taşkale; “Afşin’de İYİ Partiye yoğun bir teveccüh var” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Taşkale; “Afşin’de İYİ Partiye yoğun bir teveccüh var”

Bu haber 27 Ekim 2022 - 7:45 'de eklendi.

İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale, İYİ Partinin 5’nci kuruluş yıl dönümünü AFŞİN HABER’e değerlendirdi. Türkiye’de partimize ve Genel Başkanımıza gösterilen ilgi alaka İlçemiz Afşin’de de yoğun şekilde hissediliyor dedi.

İYİ Partimiz Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemiz Afşin’de de büyük bir süratle büyümeye devam ediyor diyen Taşkale, Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde İnşaallah önümüzde ki yıl yapılacak olan Genel seçimler de iktidar olmayı hedefliyoruz. Seçimlerde Birinci Parti olarak çıkacağız. Parlementer sisteme geçildiğinde de Türkiye’nin Başbakanı Meral Akşener olacak dedi.

Genel Başkanımızın bu hedefini gerçekleştirmek için Afşin’de var gücümüzle çalışıyoruz diyen Mehmet Ali Taşkale,Afşinli hemşehrilerimizin Genel Başkanımız Meral Akşener’in Afşin’e geldiğinde göstermiş olduğu teveccüh,coşku ziyadesiyle bizleri mutlu etti.  Afşin’de geçen yıl aldığımız oyun %100 artacağına inanıyorum dedi.

İYİ Partinin 5’nci kuruluş yılını da kutlayan Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale, Partimiz iktidar olma yolunda çalışmalarına yoğun şekilde devam etmektedir dedi.

Afşin’de sürekli açık olan İYİ Parti İlçe Teşkilatını partililerde hiç boş bırakmıyor. Sürekli dolup taşan Parti binasında partililer Ülkenin durum değerlendirmesini yaparak İYİ Parti için neler yapılabileceği hususunda fikir alış verişinde bulunuyor.