Yakup Gönen; SÜRMANŞET Programına konuk oldu. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Yakup Gönen; SÜRMANŞET Programına konuk oldu.

Bu haber 29 Aralık 2023 - 19:46 'de eklendi.

Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Gönen, Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in hazırlayıp sunduğu SÜRMANŞET programına konuk olarak soruları cevaplandırdı.

31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri için Efsusturan Mahallesine Muhtar Adayı olan ve adaylık açıklaması sonrasında yoğun şekilde çalışan Yakup Gönen, Efsusturan Mahallesine Muhtar azası olarak görev yapmakta idim. 6 Şubat Depremleri sonrasında mahallemizin daha fazla hizmete ihtiyaç duyduğunu gördüm. Mahallemizi bir an önce ayağa kaldırmak amacıyla Deprem sürecinde yoğun çalışmaların içerisinde oldum. 31 Mart seçimlerinde yetki verilirse Mahallemize en güzel hizmetleri sunacağım dedi.

Özellikle de 6 Şubat tarihinde yaşanan Deprem felaketinde en fazla yıkımın olduğu ikinci mahalleyiz diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Gönen, Atlaskent başta olmak üzere yıkılan binalarda ki hak sahiplerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Kooperatif ve Dernek kurarak buraların yerinde dönüşümünü sağlayacağız. Ve mahallemizi yeniden yaşanılabilir bir mahalle haline getireceğiz dedi.

Mahalle içerisinde bulunan hizmet binaları,parklar ve toplu kullanım alanlarının düzenli olarak bakımı ve yaşatılması için büyük gayret göstereceklerini belirten Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Gönen, mahallemiz bizden biz de mahallemizden memnun olacağız dedi.

Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Yakup Gönen ile yaptığımız Röportajımızın tamamını YouTube/Halil Demir kanalımızdan izleyebilirsiniz.